Adres:
İzmir/Türkiye
E-posta :
info@sudeposutemizligi.net
Telefon No:
0232 255 05 85

Neden Biz?

> Neden Biz?
Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

SU DEPO TEMİZLİĞİ

Sizlerin, bizi Aden Group Çevre Sağlığı Hizmetleri firmasını neden tercih etmeniz gerektiğini kısaca anlatıp, en sonunda biz tercih etmenizi bekleriz.

*Temizlik ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirilecek olan alanın veya deponun için gerek yerinde, gerek görseller ile gerekse karşılıklı görüşme ile fizikiyapısı, kullanılacak olan elektrik ve su tesisatlarının uygunluğu, depo içindeki kirli veyatemiz sularının ne şekilde, nereye tahliyesinin yapılacağı, oluşabilecek riskler ve temizlik ile ortaya çıkacak durum hakkında bilgilendirme yapmaktayız.

*Aden Group Çevre Sağlığı Hizmetleri Ltd. Şti olarak gerekli Resmi kurumlardan alınan tüm yetki ve yeterlilik belgelerine sahip bulunmaktayız. Yapılacak olan işlemlerden sonra Sağlık bakanlığı tarafından düzenlenmesi zorunlu bulunan vesizlerin de yapılan işlemi, dezenfeksiyon işlemlerinde kullanılan Biyosidal ürünlere ait EK-1 Formu ve Biyosidal ürünlere ait Sağlık Bakanlığı Ruhsat ve etiket örnekleri, yetki ve yeterlilik belgeleri ile sizlere teslim etmekteyiz

*yapılacak keşif sonrasında belirlenen tarih ve saten en az 20 dakika önce gelerek tüm personel tarafından sizlere ve bizlere risk oluşturacak hususlar gözden geçirilip, tüm iş güvenliği tedbirleri alınarak temizlik ve tahliye işlemi için gerekli ekipmanların kurulumu yapılır(gelen teknik aracımızda, yapılacak olan işlemleri aksamaması açısından tüm kullandığımız makinelerin en az bir ve daha çok adette yedek makineleri ve parçaları mevcut olarak bulunmaktadır)

*Yapılacak olan dezenfeksiyon ve temizlik işlemlerinde Aden Group Çevre Sağlığı Hizmetleri Ltd.Şti. bünyesinde çalışmakta olan Sğkhizmet dökümünde ismi bulunan ve Sağlık Bakanlığı, HalkSağlığı tarafından yetkilendirilmiş Biyosidal Ürün uygulama belgesine, sahip Kapalı ve Yüksek alanlarda da çalışabilme İş güvenliği belgesine sahip kişiler tarafından gerçekleştirilmektedir. Hizmete başlanılmadan önce depo vb su depolama alanlarının elektronik cihazlar ile ortam oksijen ölçümü yapılıp, çıkan değerlere göre değerlendirme yapılarak depo ve su depolama sahasına girilmektedir.

Su depolama alanında oluşabilecek elektrik kaçaklarına karşı, temizlik ve dezenfeksiyon işleminde kullanılacak tüm elektrikli aletler, aracımızda bulunan kaçak akım rölesi devreli seyyar panodan elektrik akımını alarak elektrik çarpmalarına karşı riskleri ortadan kaldırıyoruz.

Su Depolarının temizliği hizmetinden önce depoların temizlik öncesi ve sonrası fotoğraflarını çekerek, sizler ile paylaşıyoruz. Su Depo Temizliği, Su Deposu Dezenfeksiyonu, işlemi esnasında görülen uygunsuzluklar fotoğraflanarak size bilgi olarak sunmaktayız.

Su Depo Temizliği, hizmetinin bitmesine mütakip Sağlık Bakanlığı tarafından,Su Deposu Dezenfeksiyonu, için uygun görülen Biyosidal ürün ile dezenfeksiyon işlemi yapılmaktadır.

TECRÜBE

TECRÜBE

2009 yılından bugüne,profesyonel ekip ve ekipmanlarımız ile %100 müşteri memnuniyeti ile temizlik ve dezenfeksiyon hizmetlerini gerçekleştirmekteyiz

UYGUN FİYAT

UYGUN FİYAT

Su deponuzun PVC membran ile izolasyon uygulaması, emsal uygulamalara göre ekonomik ve hesaplı olacaktır. En iyi kaliteyi, en uygun fiyatla alabileceksiniz.

REFERANSLARIMIZ

REFERANSLARIMIZ

Tüm sektörel referanslarımız için 0.232.2550101 telefondan 7/24 ulaşabilirsiniz

850

Müşteri

720

Çalışma Alanı

960

Mutlu Müşteri

15

Yıldır Hizmetinizdeyiz